„Minőséget képviselünk.”
Saját raktár, saját import, gyors kiszolgálás, minőség.

Kubala építőipari szerszámok

Örömmel értesítjük Kedves Ügyfeleinket, Partnereinket és Vásárlóinkat, hogy cégünk megkapta a Kubala építőipari szerszámok disztribúciós jogát a gyártó Kubala Sp. z. o. o-tól.

A Kubala termékek teljes szortimentje elérhető nálunk, ez jelenleg közel 600 terméket jelent.

A KUBALA ÉPÍTŐIPARI SZERSZÁMOK

Kubala Sp. z o.o. 1987-ben alakult, a cég alapítója és vezérigazgatója Roman Kubala. A dinamikus növekedés, az előállított termékek magas színvonalú minősége és az innovatív megoldások folyamatos bevezetése tette a céget a hazai és a nemzetközi kézi szerszámok piacán naggyá.

1987-ben, amikor elkezdte üzleti tevékenységét, akkor csak néhány eszközt gyártott. Jelenleg több mint 600 féle termék gördül ki kapuikon. A Kubala márka csak a legjobb minőségű nyersanyagokat használja, beleértve a "Rost Frei" jelzéssel ellátott saválló rozsdamentes acélt.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a termékekkel. A modern géppark és a termékek folyamatos minőségellenőrzési rendszerének köszönhetően biztosítja a legjobb minőségű termékeket.

Lengyelországban a Kubala öt raktárral rendelkezik - gyári raktárak, melyek a partnerei számára kényelmes és professzionális szolgáltatásokat nyújtanak. Folyamatosan kapcsolatban áll ügyfeleivel és a vállalkozókkal egész Lengyelországban és Europában, miközben a folyamatos információcsere lehetővé teszi számára a piaci igények kielégítését és a szakemberek által elvárt megoldások bevezetését.

Szállítanak Európán kívül Afrikába, Észak-Amerikába, Ausztráliába és Ázsiába.

Az évek tapasztalatain, professzionalizmusán és innovációs képességén alapulva olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.53_yPl.jpg