„Minőséget képviselünk.”
Saját raktár, saját import, gyors kiszolgálás, minőség.

Rectus

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK:

Nem csak az ötletességének és termékrendszerének, hanem könnyű beszerezhetőségének és a rövid szállítási határidőnek köszönhetően vált népszerűvé. A SERTO termékek széles körben elismert tapasztalatokon és a technikai tanácsadók szakértelemén alapuló fejlesztés eredménye.

 

A teljes rendszer:

Egységek, szelepek, gyorscsatlakozók, csövek, tömlők, pneumatikus csatlakozó elemek és számos tartozék. Minden közegre, amit szállítani vagy szabályozni kell. Folyadékok, olaj, levegő és gáz.

 

Csövek és tömlők csatlakoztatására:

Sárgarézből, színes és könnyű fémből, rozsdamentes acélból és műanyagból. Az átmérőskála 2- 35 mm-ig terjed.

Még a legkedvezőtlenebb feltételek mellet is

SERTO beszerezhető az összes lehetséges felhasználáshoz szükséges alapanyagban és felépítésben.

 

Egyedülállóan ötletes:

Radiális szétszerelési lehetőség moduláris rendszerrel kombinálva.

Számtalan csatlakozási és kapcsolási lehetőség. Teljesen átgondolt és egyedülálló.

 

Egységes szerkezet:

Újra szét-és összeszerelés

Korlátlan variációs lehetőség

Nem vágó, hanem szorító gyűrűkkel

Alacsony szorítási (húzási) nyomaték

Fém a fémhez tömítés

Nincs szükség további tömítésekre

Kitűnő ár / minőség arányában

 

Összekapcsolás, mint alapelv:

Minden cső és tömlővégre. Megbízható és masszív. Szorítógyűrűs elven alapul, a tömlő bevágása nélkül.

 

Összekapcsolás, beszerelés, csatlakoztatás:

SERTO elemekkel minden variáció lehetséges:

Normál külső és belső menetes szerelvények összecsatlakoztathatóak, beszereléskor állíthatóak. A csőelemek összeforrasztása és hegesztése is lehetséges.

ACÉL CSATLAKOZÓK

A legegyszerűbb, helykímélő és gazdaságos csatlakozás. Erős sárgaréz kivitelben, nagyobb szabad keresztmetszettel, mint a hasonló műanyag csatlakozók. Ajánlott logisztikus és miniatűr pneumatikus rendszerekhez, mérés és szabályozás technológiához, laboratóriumokba és kapcsolótábla gyártáshoz.

PVDF dialízis és gyorscsatlakozók

Egyszerűen egy kézzel használható, maximálisan sterilizálható. Lehetőséget kínál szín szerinti megkülönbözetésre. Cserélhető szilikon védősapka külön rendelhetõ. Felhasználási területei: Laboratóriumok, egyészségügyi berendezések, vegyipar, élelmiszeripar. Használható agresszív folyadékokhoz, gázokhoz, vákuumhoz, ivóvízhez.

EGYÉB TERMÉKEK

SERTO csövek, tömlők és csőkötések

SERTO műanyag tömlők és csövek

Egy teljes termék skála, amely tökéletesen harmonizál a SERTO rendszerrel. Minden anyagban, úgymint PTFE, PVDF, PA, PE, PU, az egyszerű felhasználási területektől a legmagasabb fokú kémiai, és széles hőmérsékleti skálán mozgó (-200°C - +180°C) igénybevételig.

 

SERTO – precíziós rozsdamentes acél csövek

Hegesztés nélküli hidegen húzott csõ, amely pikkelymentes, hőkezelt, fémesen tisztafényű és sima kidolgozású.

 

SERTO – jacoflon

A rozsdamentes acél szövésű PTFE tömlõ, előnyös permeabilitási jellemzőkkel bír, nem duzzad és hajlításakor kicsi a keresztmetszet csökkenés. Speciális felhasználási területekre ajánlott, ahol a nagy megbízhatóság, a hosszú élettartam és a nagyon magas kémiai ellenálló képesség mellett, hő és hidraulikus szilárdság, hajlékonyság, teljes méreganyag mentesség valamint időjárással és nyomással szembeni ellenálló képesség szükséges.

 

SERTOflex

Korlátozott feltételek esetén ideális, főleg pneumatikában. A cső kézzel könnyen hajlítható, megőrzi alakját, nem ugrik vissza és újra alakítható. Jó a kémiai ellenálló képessége.

 

 

Szerelő berendezések, tartozékok és szerszámok

Kis és nagy segédeszközök

A gazdaságos munkához. T-szorító, távköztartó, rögzítő csőbilincs, szögletszorító, Plasto-Joint, PTFE menet tömítő szalag, tömlővágó, véső szerszám, villáskulcs recézett fejű csavarhoz stb.

 

SERTOtool

Pneumatikus szerszámok normál és nagy méretű SERTO egységek előszereléséhez, 4-10 mm átmérőjű skálán. Előzetes gyakorlat nélkül is könnyű használni. Költségkímélő munkával állandó minőség.

Könnyű szállítani, azonnal használatra kész, ha biztosított a sűrített levegőellátás.

 

SERTOmatic

Hidraulikus szerelő szerszám nagyobb átmérőhöz 10-35 mm. Nagyfokú időmegtakarítás és állandó termelési minőség. A szerszám külső munkára is alkalmas 12 V elemmel, vagy 230 V hálózati feszültséggel.