„Minőséget képviselünk.”
Saját raktár, saját import, gyors kiszolgálás, minőség.

SMC

Az SMC a világ vezető pneumatikai szakértője. A standard kínálata több, mint 12000 termékcsoportot foglal magában, és számtalan variációs lehetőséget nyújt a szűréstechnika, szeleptechnika, végrehajtó elemek, vákuumtechnika, szenzortechnika, valamint az elektromos vezérlés- és hajtástechnika területén.

 

Az SMC 1959-ben Tokióban, Japánban alapult, mint szinterezett fém szűrőket gyártó cég. Az cég evolúciója során az alap pneumatikától egészen a finom automatizálási megoldásokig jutott. Mára az SMC a gloábális piaci részesedése 30%, valamint 65% Japánban.

 

A tokiói központú SMC, a 83 országban közel 500 értékesítési irodával kínált automatizálási megoldásokat, mind az 5 kontinensen. A szoros vevői kapcsolatoknak a több mint 8300 értékesítési mérnök ápolja.

 

Az SMC nem csak az egyéni és globális kiszolgálásra törekszik, hanem a folyamatos innovációra is. A jó hírű gazdasági magazin a "Forbes" az SMC-t teljesítményével már sorozatban a harmadik alkalommal tűntette ki a "A világ leginnovatív vállalkozásai Top 100" között.

 

Világszerte 36 termelési központjával az SMC rövid úton elérhető, átfogó hálózatával garantálja a minőségi és innovatív termékek folyamatos ellátását a világ bármely pontján.

 

Termékcsaládok:

Útszelepek, végrehajtó elemek, vonali berendezések, csövek és csőcsatlakozók, levegőelőkészítő berendezések, vákuum egységek, szenzorok és folyamatszelepek.