„Minőséget képviselünk.”
Saját raktár, saját import, gyors kiszolgálás, minőség.

STALCO. Bizalmat építünk

Bizalmat épít az Euro-Tools Hungary Kft.

 

Győrben megújult szerszámszaküzlettel és országosan új márkával erősített az Euro-Tools Hungary Kft. Elhozta Magyarországra a STALCO Group teljes szortimentjét, amelyek a középkategóriától a professzionális felhasználásáig mindenre megoldást kínálnak a szakembereknek.

2019. szeptember 30-án nyilt meg az ország első és legnagyobb STALCO showroomja, ahol a közel 6000 terméket felvonultató szortiment közel összes terméke megtalálható.

A márkát Európa számos országában már nem kell bemutatni a hozzáértőknek; a cégnek csak Lengyelországban 5000 (!) viszonteladója van, s minőségi termékeivel, kiemelkedően széles kínálatával komoly nevet vívott ki a piacon. 

A termékstruktúra középkategóriától indul és a prémium, professzionális felhasználásig valóban minden megtalálható a STALCO kínálatában.

58_ClV.jpg 


Fontos kiemelni, hogy a STALCO márka kínálata a nagy barkácsáruházakban nem elérhető és nem is lesz, hiszen a hitelesség, a szakértő kiszolgálás nem sérülhet, s az sem utolsó szempont, hogy így a cég a hazai kereskedőket, szaküzleteket támogatja.

Jelentkezz viszonteladói hálózatunkba!